Kinderopvangmogelijkheden
in Nieuw-Vossemeer

Kinderopvang bij Zo aan de Dortmundstraat

Al op jonge leeftijd leren kinderen spelenderwijs de wereld ontdekken. Ze zijn nieuwsgierig, leergierig en willen van alles leren.

Wij willen dat uw kind veilig kan spelen, leren en opgroeien in een warme en vertrouwde omgeving. Bij Merijntje kan uw kind gebruik maken van het kinderdagverblijf, de peuteropvang en de buitenschoolse opvang bij Zo aan de Dortmundstraat.

Kinderdagverblijf en peuteropvang

In de verticale groep De Bouwers kunnen kinderen van 0 – 4 jaar heel de dag terecht. Hier leren kinderen spelenderwijs van en met elkaar.

Om nog beter aan te sluiten bij de ontwikkelingsleeftijd van de kinderen heeft Zo Kinderopvang een combinatiegroep: De Klimmers. Kinderen in de leeftijd van 2 – 4 jaar worden hier op een speelse manier voorbereid op de basisschool. Gedurende de dag doen de kinderen hier peuterplus activiteiten, kunnen ze samen spelen met leeftijdsgenootjes, gaan we naar buiten en werken ze aan hun zelfstandigheid en zelfredzaamheid.

Voor het kinderdagverblijf en de peuteropvang werken we samen met Zo Kinderopvang. Voor meer informatie verwijzen we u graag door naar hun website.

Avontuurlijke buitenschoolse opvang

De kinderen van Merijntje kunnen voor en na schooltijd terecht bij de BSO van Zo Kinderopvang. Dit is een fijne en huiselijke plek om even bij te komen van de schooldag. Hier zijn de kinderen vrij in hun speelkeuze. Voor meer informatie verwijzen we u graag door naar hun website.

Warme samenwerkingen

De medewerkers van Basisschool Merijntje hebben regelmatig overleg met de pedagogisch medewerkers van Zo. Ook organiseren we regelmatig gezamenlijke activiteiten, bijvoorbeeld de sinterklaasviering, paasactiviteiten en de Kinderboekenweek. We grenzen aan hetzelfde speelplein. Hierdoor is de basisschool voor de kinderen geen onbekend terrein meer en kunnen we één doorgaande leer-en ontwikkellijn garanderen.